Varukorgen ( Items,0,00 SEK) KLARNA


Qor vattenfärg med 12x5ml

Product Code/SKU: 120511010
Qor vattenfärg med 12x5ml Qor vattenfärg med 12x5ml
Move your mouse over image or click to enlarge
595,50 SEK

Bli först med att recensera denna produkt

Vis farvevarianter
Qor, uttalas "Kor" innehåller mer pigment än traditionella akvarellfärger. Levande intensiv färger som förblir vackra även efter att de är har torkat. De kan göra en otroligt smidig övergång mellan färger, flyter bra och upprätthåller papprets livlighet. De är lätta att upplösas i vatten, även när de ligger och torkar helt. Med Qor har du ett utmärkt tillfälle att göra låg ring och en levande färgdjup endast med endast en penseldrag. Färgerna håller längre utan att få alltför gammal och färgtätheten i Qor är bättre än traditionella akvarellfärger.
Qor görs med exklusiva binder Aquazol®, som även används av konservatorer.
Aquazol® är en avancerad vattenlösligt bindemedel som används av konservatorer till reparation av bilder. Den kan innehålla mycket stora mängder av pigment i förhållande till bindemedlet i de traditionella vattenfärger. Golden har tagit patent på detta bindemedel.Med Qor vattenfärg får du
-Starkare, mer intensiva färger som ger en bredare färgskala som möjligheten för att tona ut är större.
-En kraftigare färg än konkurrerande märken med samma färg, men ändå med en möjlighet att göra det så transparent som andra akvarellfärger.
-Högre pigment innehåll = mer täckande.
-Enklare att arbeta med den på stora ytor.
-Färger som görs med detta bindemedel har ett högre bevarandevärde.
-Akvarellfärgen som kan användas i tjockare lager än normalt utan att spricka eller falla av skalen.
-Från GOLDEN får du också grunden till akvarellstrukturen.

Uppsättning med 12x5 ml rör som innehåller färgerna: Nickel Azo Yellow, Hansa Yellow Light, Quinacridone Gold Deep, Quinacridone Magenta, Permanent Alizarin Crimson, Pyrrol Red Light, Phthalo Blue (Green Shade), Ultramarine Blue, Viridian Green, Burnt Sienna (Natural) Paynes Gray, Yellow Ochre (Natural)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Qor vattenfärg med 12x5ml

Relaterade produkter